Over ons
Voertuigdata BV is ontstaan uit een samenwerking tussen twee economisch sterke en innovatieve partijen: Voogd & Voogd Diensten en A2SP. De eerste is een specialist op het gebied van ICT binnen de voertuig verzekeringsbranche. A2SP is een provider van RDW-diensten én IT-specialist die sterk is verankerd in de automobielbranche.

De expertise van beide bedrijven is in één handig, onafhankelijk en overzichtelijk webportaal samengebundeld: Voertuigdata.nl. Wij richten ons daarmee op het snel, eenvoudig, beter en tegen lage kosten verstrekken van hoogwaardige informatie rondom gekentekende voertuigen.
Voertuigdata.nl biedt ICT-oplossingen ter ondersteuning van het administratieve proces binnen de verzekerings-, volmacht- en expertisebranche. Daarnaast werken wij met een flexibel en breed productenaanbod om snel in te kunnen spelen op uw wensen en vraag uit de markt. Wij dragen daarmee bij aan een versterking van de marktpositie van de bij ons aangesloten verzekeringsmaatschappijen, volmachtbedrijven en/of expertise bedrijven.
Van ons kunt u meer verwachten
Voertuigdata.nl is een webportaal dat los staat van uw eigen systemen. Wilt u onze dienstverlening integreren in uw ICT- en businessmodel, dan kan dat. Wij adviseren u graag over maatwerkoplossingen.

Wilt u alleen gebruik maken van een beperkt merk-model-type bestand? Ook dat kan. Als klant van Voertuigdata.nl ontvangt u een apart bestand zodat u dit kunt integreren in uw eigen processen.
Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact met ons op.
Inschrijfnummers
Kamer van Koophandel Rotterdam 24372836
Banknummer 65.62.38.909
BTW NL8140.32.345.B01