Voertuigdata.nl introduceert vernieuwde kentekenkoppeling
Voertuigdata.nl, de leverancier van verrijkte kentekengegevens in de assurantie markt, heeft haar kentekenkoppeling vernieuwd. Dit is een belangrijke ontwikkeling om de klanten van Voertuigdata te faciliteren met de nieuwste technologie en een voorsprong te nemen in de markt. Om Voertuigdata.nl in een sterk veranderende markt te laten excelleren, was het van belang om de aangeboden diensten in te richten voor de toekomst. Het resultaat is nu de vernieuwde kentekenkoppeling met zeer hoge beschikbaarheid. Op korte termijn volgen er nog meer ontwikkelingen.

Kentekenkoppeling geperfectioneerd
Door de ingebouwde, redundante hardware wordt een hogere beschikbaarheid van het systeem gerealiseerd. Tevens is er een Early Warning System ingebouwd; bij eventuele storingen worden engineers reeds vroeg in het proces geïnformeerd. De vernieuwde kentekenkoppeling is gebaseerd op de nieuwste SOAP standaard (versie 1.2). Kortere responsetijden en een zeer hoge matching kenmerken deze koppeling.

Hoog serviceniveau
Naast de aangekondigde ontwikkelingen blijft de uitstekende serviceverlening onveranderd. "De kentekenkoppeling was al zeer goed, maar door de wijzigingen is deze nog verder geperfectioneerd. In combinatie met het aanbieden van alle voertuiginformatie via één portaal tegen onveranderde scherpe tarieven, zijn we de beste partner voor verzekeringsmaatschappijen, expertise- en volmachtbedrijven."
Middelharnis, 16 november 2009